Nu söker vi personal!

Publicerad 13 dec, 2018

Vi ska skapa en skola där alla barn blir den bästa versionen av sig själva, vill du vara med på resan?

Hösten 2019 startar Östra skolan, Färjestadens första f-9 skola.

Med fokus på EQ och läsning och en helhetssyn på eleven där våra barn och unga får kunskap av högsta kvalitet, kan påverka sin vardag, utvecklas som människor och blir redo för livets utmaningar, ska vi tillsammans bygga upp Sveriges bästa f-9 skola.

Vi söker Dig som har stort engagemang, positiva förväntningar och är beredd att jobba hårt och målmedvetet för att alla elever ska kunna bli den bästa versionen av sig själva. Du är ödmjuk inför ny kunskap och har en vilja att ständigt utvecklas i din roll. Du sätter vår värdegrund och elevernas väl före egen bekvämlighet. Du vet att trygghet är en förutsättning för att utveckla kunskap och backar inte vuxenrollen. Vidare har du god självkännedom, är du en god organisatör och kommunikatör med förmåga att göra det bästa av den tid vi har tillsammans med eleverna och med varandra.

Vi är en flexibel och öppen organisation där det finns stora möjligheter att påverka sin egen vardag och utveckling. Vi jobbar i sann laganda både inom skolan men även inom koncernen som bland annat inrymmer systerskolorna Västra skolan och Södra skolan i Kalmar.

Vi söker legitimerade lärare inom samtliga stadier samt fritidspedagoger och elevhälsapersonal.

Välkommen med din ansökan till rektor Linda Blomdahl Petersson. Ansökan skickas per mejl till work@cis.se

Ansökningar skall vara insända senast den 31 januari 2019. Märk ansökan med "Lärare förskoleklass" resp. "Lärare f-3" resp. "Lärare 4-6" resp. "Lärare 7-9" resp. "Fritidspedagog" resp. "Elevhälsa"

Frågor kring tjänsterna kan ställas till Utvecklingschef Mattias Mild