Östra skolan öppnar 2017

Publicerad 4 nov, 2015

Välkommen till Östra skolan, Ölands nya f-9 skola med fokus på trygghet och kunskap genom EQ och läsning!

I augusti 2017 är målsättningen att Östra skolan kan slå upp sina portar. Detaljplaneprocessen är startad och än så länge har inga hinder rests som omkullkastar tidsplanen. Fullt utbyggd kommer den att omfatta en låg- och mellanstadieskola (F-6) i en parallell samt en högstadieskola (7-9) i två paralleller. Det är vare sig en för liten skola eller en för stor. Vill du anmäla ditt barn till Östra skolan går det att göra här på hemsidan under fliken "Ansökan".

Varmt välkomna!

Genom trygghet och kunskap erbjuder vi Ölands barn och unga den optimala skolformen där varje barn kan bli den bästa versionen av sig själv.